Termeni și condiţii

Vă rugăm să citiţi cu atenţie cele de mai jos întrucât folosirea serviciilor oferite de Developarepozedej.ro reprezintă acceptul dumneavoastră asupra condiţiilor contractuale de mai jos.

1. Utilizator

Orice persoană fizică sau juridică care accesează developarepoze.ro, indiferent de motiv.

2. Consumator

Orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care cumpără, dobândesc, utilizează sau consumă produse ori servicii în afara activitaţii lor profesionale.

3. Termeni şi condiţii (condiţii generale)

Prezentul document, care conţine condiţiile de utilizare ale developarepozedej.ro, şi care trebuie acceptat de fiecare utilizator care hotăreşte să viziteze sau să utilizeze website-ul developarepozedej.ro.

4. Contractul de utilizare

Utilizarea sau doar vizitarea domeniuludeveloparepozedej.ro înseamnă că se acceptă condiţiile de mai jos în forma în care acestea sunt prezentate pe site.

5. Drepturile şi responsabilităţile deimagini

Preţurile sunt afişate în Lei (RON) şi conţin TVA.

Developarepozedej.ro poate modifica preţurile fără nici o notificare prealabilă, acestea urmând să fie afişate pe site.

Taxele aferente transportului comenzii nu sunt incluse în preţ, ele fiind afişate pe site separat şi incluse în factura comenzii.

Factura se emite conform legislaţiei în vigoare din România.

Developarepozedej.ro va prelucra şi trimite comenzile în maxim două zile lucrătoare de la primirea lor. Comenzile de produse şi servicii oferite prin alţi producători se supun condiţiilor şi termenilor oferite de aceştia. Developarepozedej.ro va afişa pe site termenile communicate de aceştia.

Termenul de livrare depinde de modul de livrare ales. Developarepozedej.ro nu este responsabil de întârzierile firmelor de curierat. Developarepozedej.rpo une la dispoziţia utilizatorului toate informaţiile despre livrare. Informaţiile despre statusul livrării comenzii pot fi obţinute de la compania de curierat aleasă.

Developarepozedej.ro nu garantează stocarea imaginilor utilizatorilor decât până la prelucrarea comenzii. Din motive de securitate faţă de confidenţialitatea imaginilor utilizatorilor şi din motive de spaţiu pe server, imaginile vor fi şterse imediat după prelucrarea comenzii.

Developarepozedej.ro nu garantează că domeniul va funcţiona neîntrerupt şi fără erori sau că defectele de pe website vor fi corectate.

Developarepozedej.ro nu va fi responsabil pentru nici un prejudiciu apărut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a website-ului, chiar dacă Developarepozedej.ro si sau reprezentanţii săi autorizaţi au fost avertizaţi de posibilitatea apariţiei unor astfel de prejudicii.

Developarepozedej.ro nu verifică conţinutul tuturor imaginilor şi textelor oferite de către utilizatorii website-ului, dar işi rezervă dreptul de a monitoriza conţinutul de pe website şi de a le înlătura pe cele care sunt contrare legislaţiei din România, violează drepturile de autor sau prezentul contract.

6. Drepturile şi responsabilităţile utilizatorului

Prin accesarea domeniului Developarepozedej.r0 utilizatorul acceptă aceşti termeni şi condiţii. Accesarea şi utilizarea acestui domeniu presupune că se asumă riscul şi responsabilitatea totală pentru utilizarea sa.

Conform legilor în vigoare, comanda facută pe acest website se consideră un contract între utilizator şi developarepozedej.ro şi trebuie executată de către ambele parţi. Aceasta înseamnă că developarepozedej.ro se obligă să livreze produsele sau serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Se interzice postarea pe domeniul developarepozedej.ro sau transmiterea către developarepozedej.ro a materialelor care:

  • violează drepturile de proprietate sau de autor.
  • constituie secret economic sau militar sau marcă comercială.
  • sunt calomniatoare, aduc injurii sau lezează în orice fel imaginea unei persoane
  • au caracter pornografic sau indecent
  • lezează demnitatea umană, drepturile garantate de Constituţie sau alte legi în vigoare sau orice alte drepturi ale cetăţeanului român

Nu se permite utilizarea capacităţilor domeniului pentru a solicita orice fel de servicii utilizatoriilor fără acordul developarepozedej.ro

Se interzic următoarele activităţi din partea oricăror persoane neautorizate de către developarepozedej.ro sau reprezentanţii săi legali:

  • Intervenţia în funcţionarea serverelor sau sistemelor folosite de developarepozedej.ro
  • trimiterea către developarepozedej.r0 a materialelor care conţin viruşi care ar putea dăuna în orice fel funcţionarea domeniului, a serverelor şi sistemelor developarepozedej.r0 sau a utilizatorilor domeniului

7. Condiţiile de utilizare a datelor personale

Conform legislaţiei în vigoare informaţiile şi datele personale sau despre alte persoane furnizate la crearea contului sau solicitarea serviciilor developarepozedej.r0 sunt confidenţiale. Ele sunt folosite strict pentru onorarea comenzilor.

Aceste informaţii nu sunt divulgate cu excepţia cazurilor prevăzute de lege.

Adresa de IP a utilizatorului ar putea fi înregistrată la formarea contului din motive de securitate.

8. Legislaţie şi drept aplicabil

developarepozedej.r0 funcţionează în conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa Guvernamentală nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, şi se supune tuturor prevederilor legale aplicabile din Romania.

Eventualele conflicte vor fi rezolvate pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu este posibilă, de catre instanţele de judecată.

9. Condiţiile de denunţare unilaterală

Consumatorul are dreptul să returneze orice produs comandat prin developarepozedej.r0 în termen de 15 zile calendaristice de la primirea lui. Pentru a fi primit, produsul trebuie să fie în ambalajul original şi fără uzură. Taxele de curierat pentru returnare produsului cad în sarcina consumatorului.

Developarepozedej.r0 va încerca înlocuirea produsului dacă acesta nu corespunde sau va returna costul produsului dacă acesta nu mai este disponibil. Consumatorul are dreptul să aleagă înlocuirea sau returnarea costului. Înlocuirea este subiectul disponibilităţii produsului.

Fotografiile sau orice produs realizat pe baza fotografiilor trimise de utilizator sau consumator sunt produse realizate şi personalizate în baza informaţiilor şi fotografiilor trimise de aceştia. Acestea nu pot fi returnate decât dacă prezintă defecte de fabricaţie.

10. Actualizarea condiţiilor generale:

Developarepozedej.r îşi rezervă dreptul de a actualiza termenii şi condiţiile generale la orice moment. Este datoria utilizatorului de a se raporta în mod regulat la Termenii şi Condiţiile generale.

    Produse